Warta

  • Spike in demand for rotary screens

    Spike dina paménta layar Rotary

    Nomer konvérter anu ningkatna nuju kana percetakan layar puteran salaku industri label sareng bungkusan na muncul tina pandemi virus corona. 'Nalika ieu mangrupikeun taun anu sesah pisan pikeun sadayana, seueur di industri bungkusan sareng labél parantos ningali paménta pikeun ...
    Maca deui
  • Labelexpo Europe 2021 to bring label industry back together

    Labelexpo Éropa 2021 pikeun ngiringan industri label deui babarengan

    Tarsus Group, panitia Labelexpo Éropa, ngarencanakeun pikeun nyayogikeun acara anu paling ambisius dugi ka ayeuna sataun ti ayeuna, ngahijikeun deui industri global saatos tantangan anu disanghareupan ti pandemi Covid-19. 'Sedengkeun industri percetakan sareng bungkusan parantos nunjukkeun kapinteran anu luar biasa ...
    Maca deui
  • Registration opens for Labelexpo South China

    Pendaptaran dibuka pikeun Labelexpo Cina Kidul

    Tarsus Group, panitia Labelexpo Global Series, parantos muka pendaptaran tamu pikeun Labelexpo Tiongkok Kidul kahijina di Shenzhen, badé dilaksanakeun dina bulan Désémber 2020 di rohangan acara anu diwangun-tujuan panggedéna di dunya, Pameran Dunya Shenzhen sareng Pusat Konvénsi. Labelexpo Cina Kidul 202 ...
    Maca deui
  • Avery Dennison first to certify BOPP films for recycling

    Avery Dennison mimiti mastikeun pilem BOPP pikeun didaur ulang

    Portopolio pilem BOPP Avery Dennison parantos disahkeun pikeun saluyu sareng Paguyuban Kritik Plastik (APR) Pitunjuk kritis pikeun daur ulang HDPE. Pitunjuk Kritik APR mangrupikeun protokol skala laboratorium anu komprehensif anu dianggo pikeun nganilai kasaluyuan bungkusan sareng ...
    Maca deui
  • Koenig & Bauer stands by drupa

    Koenig & Bauer nangtung ku drupa

    Koenig & Bauer parantos negeskeun komitmenna pikeun ilubiung dina drupa salajengna, anu parantos ditunda dugi ka April 2021, sanaos pabrik-pabrik sanésna ngarobih strategi pemasaranna. Kusabab drupa didirikeun taun 1951, perusahaan parantos ngajaga ayana anu teu kaganggu sareng ngabagéakeun adat ...
    Maca deui
  • Countries of Asia to claim 45 percent of labels market by 2022

    Nagara Asia pikeun nungtut 45 persén pasar labél di 2022

    Numutkeun kana panilitian pang anyarna ku AWA Alexander Watson Associates, Asia bakal tetep ngaku pangsa pasar labél panggedéna, anu diperkirakeun ngahontal 45 persén dina akhir taun 2022. Labél sareng hiasan produk penting pisan pikeun industri bungkusan, ngagabungkeun inpormasi penting ...
    Maca deui
  • Tarsus confirms China shows location and dates

    Tarsus negeskeun Cina nunjukkeun lokasi sareng kaping

    Tarsus Group parantos ngonfirmasi yén Shenzhen salaku lokasi pikeun Labelexpo Cina Kidul sareng pameran dagang Brand Print South China, anu bakal lumangsung antara 8-10 Désémber 2020. Dua acara anu ko-lokasina bakal diayakeun di Pameran Dunya sareng Pusat Konvensi Shenzhen. Tempat, anu kabuka telat ...
    Maca deui
  • Brand protection. How to secure the real deal?

    Perlindungan mérek. Kumaha carana ngamankeun perjanjian nyata?

    Dua per tilu konsumén anu ngahaja ngagaleuh barang palsu parantos kaleungitan kapercayaan ka mérek. Téknologi panyiri sareng percetakan modéren tiasa nyalametkeun. Dagang barang palsu sareng bajak laut parantos ningkat sacara stabil dina sababaraha taun terakhir - bahkan salaku jilid perdagangan sacara keseluruhan stagnated - ...
    Maca deui
  • Report highlights growth for packaging holography

    Laporkeun panyorot kamekaran pikeun bungkus holography

    Asosiasi Pabrikan Hologram Internasional (IHMA) parantos ngumumkeun yén laporan industri anyar nawiskeun jaminan yén pasar téknologi auténtikasi bungkusan bakal tetep kuat sareng mantap pikeun sababaraha taun ka hareup sanaos usaha-usaha anu ayeuna berjuang sareng dampak Covid ...
    Maca deui
  • Suggested guidelines on the role of labels in the essential supply chain during the Coronavirus pandemic

    Pitunjuk anu disarankeun pikeun peran labél dina ranté suplai penting nalika pandemi Coronavirus

    Anu dipikaresep ku sadayana anu ngiringan sacara langsung atanapi henteu langsung dina garis payun perang pikeun panyebaran sareng pangobatan Coronavirus ̶ kalebet pamasok bahan label, pabrik tinta sareng toner, pelat percetakan sareng pemasok matahari, produsen pita termal, konverter labél sareng overprinti ...
    Maca deui
  • Industry events affected by Covid-19

    Kajadian industri kapangaruhan ku Covid-19

    Dina kaayaan kaayaan ayeuna sareng Coronavirus / Covid-19, seueur kajadian industri parantos dijadwalkeun deui atanapi dibatalkeun. Ieu di handap mangrupikeun daptar kajadian anu kajantenan ku krisis kaséhatan anu ayeuna: AIPIA Smart Packaging Summit USA KTT na, asalna diatur pikeun lumangsung 1-2 Juni 2020 di Westin Ho ...
    Maca deui